Klanten aan het woord

“Bedankt voor je feedback over mijn cijfers. Ik ben heel tevreden, omdat ik de financiële structuur van mijn zaak nu helder zie. Ik kreeg ook de nodige zekerheid om met vertrouwen stappen te ondernemen om mijn objectieven te verwezenlijken. Kennis is kracht! Bovendien verhoogde ik mijn winstmarge door mijn aankopen te optimaliseren, en beter vast te houden aan mijn marges.”  Tom dH.

 

“Ik heb een heel goed gevoel na onze meeting. Ik ben heel tevreden over hoe jij waakt over mij en mijn zaak. En Karels positieve opmerkingen – over jouw aanpak – bevestigden dat ik de juiste adviseur koos.” Chris vdW.

 

“Je levert prima werk. Alles alleen regelen en beslissen is niet altijd gemakkelijk. Ik heb iemand nodig die mij daarin bijstaat en oplossingen aanreikt. Want vaak heb ik daar de tijd en de juiste kennis niet voor. In de toekomst wil ik verder een beroep doen op jouw advies voor de opvolging van mijn twee vennootschappen. Jij gaf me informatie die ik nooit eerder kreeg, zeker over hoe ik kan besparen. Pascal K.