Slim investerings- en financieringsbeleid

Denk aan de toekomst

U werkt hard – elke dag. Maar staat u ook met regelmaat stil bij uw investeringsplannen? Met een doordacht investerings- en financieringsbeleid hebt u op het juiste moment toegang tot de middelen die u nodig hebt om uw zakelijke plannen te realiseren. En vermijdt u volgende situaties 

  • U kampt met liquiditeitsproblemen, hoewel uw zaken goed lopen. Waar wringt het schoentje en zijn uw lopende investeringen correct gefinancierd?
  • U wilt investeren, maar weet niet of u dat financieel aankan. En hoe u dat het beste  financiert. Is het voorstel van uw bankdirecteur goed voor u? Of voor hem?
  • U krijgt geen lening bij de bank omdat uw dossier onvolledig is: welke waarborg biedt u, wat is uw terugbetalingscapaciteit, bent u wel kredietwaardig? Uw aanvraag moet waterdicht zijn.

Plan op lange termijn

Als ondernemer is leven van dag tot dag uit den boze. U staat best stil bij de toekomst van uw bedrijf. Welke investeringen komen eraan en wanneer? Denk aan de vervanging van een bedrijfsvoertuig, een nieuwe machine, een bedrijfspand, infrastructuurwerken of extra personeel? Wees voorbereid! En focus op het rendement van elke investering. Van kapitaal belang, want een goede investering levert meer op dan ze kost.

Hoe werkt het?

Vraag uw investerings- en kredietscan