Slim bouwen aan uw privévermogen

Verzeker uw appeltje voor de dorst

U investeert uw winst in uw zaak om de toekomst van uw bedrijf te verzekeren. Maar staat u ook stil bij uw privéfinanciën? Hoe verloont u uzelf als ondernemer? Bouwt u bijvoorbeeld aan uw pensioen? En hoe financiert u uw privéwoning? Met slimme fiscale optimalisatie en pensioenmaatregelen hebt u ook uw privéfinanciën op een rijtje. En verzekert u zich van een financieel zekere toekomst. Bovendien belandt u niet in een van deze situaties:

  • Uw verloning als zelfstandige is te laag, waardoor u onvoldoende middelen hebt in de privé om uw levensonderhoud en dat van uw gezin te bekostigen
  • U betaalt teveel belastingen, want u gebruikt de fiscale technieken niet optimaal.
  • U pot – onbewust – uw geld op in uw vennootschap, waardoor u niet bouwt aan uw privévermogen.
  • U wacht lang met structurele pensioenopbouw en boet daardoor in op uw levensstandaard bij pensionering. Want hoe later u start, hoe groter de inspanningen die u moet leveren. Bent u té laat? Dan is het een kwestie van redden wat er te redden valt.

Optimaliseer fiscaal en regel uw privé-financiën

Een fiscale en privéscan geeft u een werkinstrument in handen om fiscaal te optimaliseren en te bouwen aan uw privévermogen. Want investeren in uw persoonlijke toekomst is cruciaal. Wat als u bijvoorbeeld ziek wordt of een ongeval krijgt en arbeidsongeschikt bent? Verzeker uzelf van een gewaarborgd inkomen. Zodat u en uw gezin niet in de kou komen te staan. Vergeet bovendien niet dat er ook een leven is na uw loopbaan. Denk vandaag aan morgen en investeer in uw pensioen. Hoe sneller u start, hoe meer uw inspanningen renderen, dankzij het kapitalisatie-effect: u krijgt intrest op uw intrest.

Hoe werkt het?

Vraag uw fiscale en privéscan